středa 29. června 2016

Rimmel Lose Your Lingerie

Zajímalo by mě, jak to ty "nailbloggerky" dělají, že i v detailech jejich nalakované nehty vypadají jako z módního magazínu. Při lakování se maximálně soustředím, z výsledkem jsem většinou spokojená, ale jakmile fotky nahraju do notebooku, tak v detailu fotek prostě vidím pruhy, bublinky, nerovné okraje. No, tak snad mi tu fotku prominete. :-)


Tento Rimmel 60 Seconds 203 Lose your lingerie už mám doma delší dobu, ale až teprve teď jsem si s ním poprvé nalakovala nehty. Je to krásná jemně růžová barvička s nepatrným shimmerem, který po nalakování nejde na nehtech vůbec vidět. Odstín bude vypadat perfektně na nehtech v létě, až budu mít více opálenou pokožku.

Co se týče jeho krytí, tak už ve dvou vrstvách naprosto dokonale kryje a neprůsvitá. Laky na nehty jsem zvyklá "fixovat" topcoatem, a s tím mi lak na nehtech vydržel neporušený po dobu 5 dní, což je super. Další den mi začala barva na nehtech jakoby praskat, což bylo možná způsobeno velkým nánosem laku, měla jsem na nehtech tři vrstvy barevného laku a jednu topcoatu.

Tyto Rimmel laky mají suprovní široký štěteček, který mám nejraději, protože stačí dva tahy a mám nalakovaný celý nehet. Lak je z kolekce Rita Ora, má 8 ml a pořídíte jej za cenu kolem 60 Kč. 

Já jsem s lakem moc spokojená a určitě jej budu více používat. Co na něj říkáte?

P.S. Ještě stále se můžete zapojit do mé giveaway!

pondělí 27. června 2016

Moje večerní péče o pleť (update)

Nedávno jste na blogu mohly číst updatovaný článek o mé ranní péči o pleť, dnes se podíváme na to, jak se o svou pleť starám večer.



Jako první si odlíčím řasenku a oční stíny pomocí Bione dvoufázového očního odličovače. Jejich odličovače miluju a už téměř tři roky si žádné jiné nekupuji. Už jsem měla například variantu s měsíčkem lékařských, s medem, aloe vera a momentálně mám tento se světlíkem lékařským. Žádný podstatný rozdíl mezi jednotlivými variantami nevidím, všechny tyto odličovače perfektně rozpouštějí líčidla, neštípou v očích, nedráždí kůži. Jsem s nimi nadmíru spokojená a i jejich cena je fajn, balení má 255 ml a koupíte je za cenu kolem 80 Kč.

Zbylá líčidla odstraňuji pomocí pleťového oleje, moomentálně používám Missha Perfect BB Deep Cleansing Oil, který je naprosto peckovní. Obsahuje směs olejů (tea tree, olivový, makadamiový, slunečnicový, jojobový a hroznový) a má moc příjemnou jemnou vůni. Oleje stačí pár kapiček, pomocí prstů jej rozetřu po obličeji a důkladně promasíruji. Potom jej stačí jen smýt vlažnou vodou. Pleť je dokonale vyčištěná, promasírovaná, hydratovaná a jemná na dotek. Olej má 105 ml a jeho cena se pohybuje kolem 400 Kč. Jako levnější variantu vám určitě můžu doporučit Saloos odličovací oleje, které jsou taky super.



Na dočištění pleti potom použiju Bione čistící odličovací pleťové tonikum. I u tohoto produktu platí, že jsem jej vyzkoušela v několika variantách a zásadní rozdíl mezi nimi nevidím. Teď mám toto antioxidační tonikum s hroznovým vínem, které voní jako hroznová šťáva. Tonika mají 255 ml a stojí kolem 70 Kč. Bione tonika používám už roky, stejně jako Jarischův roztok, se kterým je střídám.



Jakmile je poslední odličovací tampónek zcela čistý, tak je čas aplikovat na pokožku pečující produkty. Večer na pleť používám pleťové oleje, které ji dostatečně vyživí. Před aplikací je potřeba pleť navlhčit, k tomu používám Avon Planet Spa Moroccan Romance hydratační pleťový sprej s růžovou vodou. Na mírně navlhčenou pleť potom nanesu pleťový olej, momentálně jsem si velmi oblíbila Alverde pleťový olej Wildrose, který je sice určený pro suchou pleť, ale i mé smíšené velmi vyhovuje. Jemně voní po růžích a má suprovní kapátko, kterým si nadávkujete tolik kapiček oleje, kolik potřebujete. Mě na ošetření celého obličeje vystačí tak tři kapky. Olejíček má 15 ml a kupovala jsem jej za cenu kolem 100 Kč. Skvělé obličejové oleje jsou také od Saloos, už jsem jich vyzkoušela mnoho (levandulový, růžový, arganový) a všechny mi velmi vyhovovaly.

Posledním krokem je Palmer´s Scar Serum, které nanáším na malou jizvičku, kterou mám u obočí. Scar Serum obsahuje vitamin E, kakaové máslo a olej ze žraločích jater. Je určen na ošetření jizev po odřeninách, popáleninách, bodnutí hmyzem, po operacích či císařském řezu a na strie. Jizvičku mám na obličeji půl roku a po pravidelném používání je zacelená a méně viditelná.


A jak vypadá vaše večerní péče o pleť?

P.S. Nezapomeňte se zapojit do právě probíhající giveaway!


čtvrtek 23. června 2016

Giveaway - Avon Gel Shine laky na nehty

Ahoj, krásky! Dneska pro vás mám krásnou giveaway ve spolupráci s Avonem, který do soutěže poskytl tyto čtyři novinkové laky na nehty.

Jsou to laky Gel Shine, které na nehtech udělají gelový efekt jako ze salónu. Katalogová cena jednoho laku je 159 Kč. Jedna z vás vyhraje tři barevné laky (Parfait Pink, Emerald City a Sapphired Up) a jeden průhledný top coat. Celková hodnota výhry je více než 600 Kč.



Pravidla:
  1. být pravidelným čtenářem  Lifestyle blog by Katie přes Google Friend Connect,
  2. napsat komentář s Vaší kontaktní e-mailovou adresou,
  3. giveaway je otevřená pouze pro čtenáře z ČR a SR,
  4.  giveaway potrvá do 3. července 2016, do půlnoci,
  5. pokud jste fanoušky FB stránky blogu, můžete přidat další komentář,
  6. pokud jste fanoušky mého Instagramu, tak můžete přidat ještě další komentář a zvýšit tak své šance na výhru.
Po ukončení soutěže vítěze zveřejním na FB stránce blogu (nikoliv na blogu samotném) a budu jej kontaktovat e-mailem.


Hodně štěstí!

pondělí 20. června 2016

Dermacol Aroma Ritual

Pěkný den, krásky. Dnešní post jsem se rozhodla věnovat mé oblíbené značce Dermacol, speciálně řadě Aroma Ritual. Produkty z této řady mám moc ráda a to hlavně jejich sprchové gely, které používám už řadu let a prakticky žádné jiné už nekupuji. Pravidelní čtenáři mohou jen potvrdit, protože sprcháče se téměř každý měsíc objevují ve spotřebovaných produktech. Řada Aroma Ritual je opravdu vyvedená a její produkty mají neskutečné parfemace, kolikrát mám co dělat, abych se udržela a neochutnala je :-)


Když použiju Aroma Ritual osvěžující tělový peeling, tak se okamžitě v myšlenkách přenesu někam na pláž. Peeling mám ve variantě Vodní meloun a ta vůně je dokonalá, připomíná mi léto. Obsahuje drobné krystalky cukru, které jemně obrušují pokožku. Vyhovuje mi, že je hrubý tak akorát a díky extraktu z melounu pokožku zároveň hydratuje. Za mě je to jeden z nejlepších tělových peelingů, jaký jsem kdy měla a určitě chci vyzkoušet další vonné varianty. Balení má 200 g a jeho cena je 149 Kč.

Aroma Ritual antistresový krém na ruce vonící po hroznech a limetce mám na stole u počítače. Líbí se mi na něm to, že ruce dostatečně vyživí, rychle se vsakuje a zároveň na nich nenechává mastný film a já tak v klidu můžu pracovat na počítači. Na noc dávám přednost mastnějším a výživnějším krémům, ale během dne si s tímto krémem naprosto vystačím. Krém obsahuje vitamín E a olej z hroznových jadérek, tyto složky pokožku rukou regenerují a zpomalují její stárnutí. Co se týče parfemace, tak ta je opět překrásná a označení antistresová na ni dokonale sedí. Z krémů na ruce jsem měla i variantu Belgická čokoláda a ta je taky moc příjemná. Krém má 100 ml a jeho cena je 59 Kč. 

V řadě najdete i tělová mléka, já mám konkrétně Aroma Ritual harmonizující tělové mléko Belgická čokoláda a vždy, když se s ním nakrémuji, tak si připadám sexy a k nakousnutí :-) Kombinace čokolády a pomeranče je prostě delikátní. Super je to, že parfemace se drží na kůži. Konzistencí bych produkt přirovnala k hutnějšímu mléku, není vysloveně řídké, jak bych od mléka očekávala, ale ani příliš hutné jako tělové krémy, prostě něco mezi tím. Jde dobře roztírat po kůži a netvoří bílé mapy, rychle se vsakuje a nedělá mastný film na kůži. Já jsem s produktem velmi spokojená a je super, že je k dostání v několika variantách (Belgická čokoláda, Mandarinkový sorbet, Irská káva, Rebarbora a jahody, Karibský sen, Černá třešeň, Hrozny s limetkou, Vodní meloun a nově Hruška Williams), takže si vybere každý. Tělová mléka mají 200 ml a koupíte je za 99 Kč.

Za mě jsou nejoblíbenějším produktem Aroma Ritual sprchové gely, které používám už několik let a nehodlám se jich vzdát. Kromě Rozpustilého citronu jsem už vyzkoušela všechny a asi se ani nedokážu rozhodnout pro jeden, který by mi voněl nejvíce. Mezi ty nejoblíbenější varianty patří Mandarinkový sorbet, Hruška Willliams, Vodní meloun a Rebarbora a jahody. Každý má něco do sebe a za ty roky jsem si je už zaškatulkovala do určitých kategorií, takže například v zimě kupuji nejvíce Belgickou čokoládu či Irskou kávu, se zvyšujícími teplotami je vystřídá osvěžující Rebarbora a jahody nebo Vodní meloun. Všechny jsou naprosto boží, mají neskutečné parfemace, které se drží na kůži a pozitivně působí na mysl. Sprcha s nimi je hned příjemnější. Sprchové gely mají 250 ml a jejich doporučená cena je 59 Kč.

Poměrně novinkovým produktem jsou Aroma Ritual tekutá mýdla na ruce, takže asi chápete, že i já jsem si jedno koupila, abych jej vyzkoušela. U mě vyhrála varianta Vodní meloun, která nejenže je osvěžující a do letních dní ideální, ale má i krásně barevné balení, které se mi vyjímá na koupelnovém umyvadle. Produkt má i praktickou pumpičku, kterou si vymáčknete tolik mýdla, kolik potřebujete. K dostání je v pěti variantách (Rozpustilý citron, Belgická čokoláda, Irská káva, Hrozny s limetkou a Vodní meloun) o objemu 250 ml za cenu 59 Kč.


Na konci dnešního vyvoněného článku se vás chci zeptat, jestli taky tak zbožňujete produkty Dermacol Aroma Ritual a který produkt je váš nejoblíbenější?
 

pátek 17. června 2016

Astrid sluneční péče

Léto se nám nezadržitelně blíží, sluneční paprsky jsou už dost ostré a my bychom neměli podceňovat péči o pokožku při slunění a po něm. Já momentálně používám produkty od české značky Astrid.

Jejich opalovací produkty pro mě nejsou žádnou novinkou, už v dětství nás s němi mamka mazala a já sama si je kupuji dodnes. O to větší radost jsem měla, když mi tyto produkty přišly k testování, protože vím, že s nimi budu spokojená a opravdu je využiju.



Astrid Sun olej na opalování OF 6 obsahuje UV filtry proti UVA a UVB záření, vitamíny E, C a F a zlatý palmový olej, který napomáhá urychlit opálení. Olej pokožku příjemně zvláční, ale nezmastí. Navíc ji provoní, já z něj cítím kokos. Super je i aplikátor, který je v podobě rozprašovače, takže olej aplikujete přímo na pokožku a poté jej rozetřete. Produkt je voděodolný a má 200 ml. Jeho doporučená cena je 119,90 Kč. Olej je k dostání i ve variantě OF 10 či 15.



Astrid Sun hydratační mléko na opalování OF 30 má konzistenci bílého hustšího krému, který jde velice dobře rozetřít. Mléko po důkladném rozetření neflekatí a nepruhuje, navíc nezanechává mastný film na pokožce. Obsahuje UV filtry, které pokožku chrání  před UVA a UVB zářením. Jeho složení je obohacené o vitamínový komplex (vitamíny A, E, F a betakaroten) a D-panthenol. Opalovací mléko má naprosto krásnou krémovou vůni. Je voděodolné a k dostání je v několika variantách lišících se ochranným faktorem (OF 6, 10, 15, 20 a 30), takže si vybere každý. Cena Astrid Sun hydratačního mléka na opalování OF 30 je 199,90 Kč, obsah produktu je 200 ml.



Mléko na opalování skvěle doplňuje Astrid Sun hydratační pleťový krém na opalování OF 30, který má totožné vlastnosti a složení jako výše zmíněné tělové mléko na opalování. Jediný rozdíl vidím v jeho konzistenci, která je o něco tekutější, což usnadňuje rozetření krému po obličeji. Pleťový krém má 75 ml a jeho cena je 119,90 Kč.



Po opalování určitě nesmíme zapomenout na ošetření pokožky po slunění, abychom ji dodali hydrataci a zároveň ji zklidnili. Součástí Astrid sluneční řady jsou rovněž produkty určené k ošetření pokožky po sluneční expozici. Já jsem testovala Astrid Sun hydratační mléko po opalování spray, které obsahuje zklidňující komplex v podobě D-panthenolu a allantoinu. Opět i tento produkt moc příjemně voní, je to svěží vůně. Mléko je tekutější, díky čemuž se skvěle roztírá na pokožku těla a obličeje, jeho aplikaci usnadňuje praktické sprejové balení. 200 ml balení produktu vás vyjde na 99,90 Kč



Jak jsem na začátku předesílala, tak všechny produkty mi sedí, mají překrásnou vůni a plní svou funkci ochrany před sluncem. Věřím, že spousta z vás sluneční kosmetiku Astrid zná stejně jako já z dětství a má s ní dobré zkušenosti. Pokud tomu tak není, tak doufám, že jsem vám dneska dala tip na českou kvalitní kosmetiku, která je za příjemné ceny.

A protože nám začíná víkend, tak vám popřeju, ať si jej pořádně užijete. Já mám v plánu jej trávit s přáteli na sluníčku a chytat bronz. Mějte se fajn.

čtvrtek 9. června 2016

Moje ranní péče o pleť (update)

O své ranní péči o pleť jsem na blogu psala už více jak před dvěma lety (článek si můžete přečíst zde) a proto jsem se rozhodla pro updatovaný článek. Jednak se moje ranní pečující rutina změnila a také používám jiné produkty než v minulosti. Mě samotnou tyto články baví číst a inspiruji se jimi, tak doufám, že i pro vás tento post bude přínosný.



Pleť nejprve zbavím zbytků krému a nečistot pomocí čistícího gelu. Momentálně používám Astrid osvěžující čistící pleťový gel, který je určený pro normální až smíšenou pleť. Obsahuje allantoin, D-panthenol a vitamín E. Gel má hutnou konzistenci, takže jej stačí opravdu maličko na vyčištění celého obličeje, v kontaktu s vodou bohatě napění. Co mám na gelu moc ráda, tak je jeho příjemná svěží parfemace. Více si o produktu můžete přečíst v této recenzi. Aby pleť byla důkladněji vyčištěná, tak se snažím často používat gumový kartáček, který pokožku i prokrví. Tento byl součástí balení nějakého čistícího gelu od L´Oreál, ale dá se koupit například v Dm drogerii.

Čistící gely ráda střídám a zkouším nové, ale už nějakou dobu se ráda vracím ke Clean&Clear Morning Energy povzbuzující emulzi, která je naprosto boží a už jsem jí spotřebovala minimálně tak pět balení. Tento mycí gel je opravdu energizující a dokonale mě po ránu probudí, za což může výtažek z ženšenu a vitamín C. Navíc obsahuje drobné mikroperličky, které jemně pleť masírují. Na blogu jsem se o něm zmiňovala mnohokrát, například tady


  K dočištění pleti dále používám pleťové vody a tonika. Velice ráda mám ty od Bione, už jsem jich vyzkoušela několik a střídám je. Momentálně používám Bione antioxidační čistící odličovací tonikum Hroznové víno, které obsahuje hroznovou šťávu a extrakt z hroznových jader. Tonikum voní přesně jako hroznový džus. Pokud vás více zajímá Bione kosmetika, tak nejen o jejich tonicích si můžete přečíst zde. Co se týče odličovacích tampónků, tak nejraději mám ty maxi, za mě jsou nejlepší ty od značky Cien, což je privátní značka Lidlu. Klasické malé tampónky nejčastěji nakupuji v Dm drogerii, najdete je pod značkou Ebelin. 

Kromě Bione pleťových tonik mi doma nesmí chybět Jarischova voda, což je vodný roztok kyseliny borité a glycerinu. Zklidňuje pleť, ale zároveň ji jemně vysušuje, takže je vhodná k léčbě mokvajících boláčků a akné. Jarischovku znám díky své mamči, která ji roky používá a má pravdu, že je lepší než kdejaká pleťová voda z drogérie a navíc ji v lékarně pořídíte za pár korun. 



Je to zhruba měsíc, co jsem si pořídila od Havlíkovy přírodní apoteky Bio Ranní čistící masku, kterou po probuzení nanesete na nevyčištěnou pleť, necháte tři minuty působit a poté ji smyjete vodou. Po použití masky je pokožka vyčištěná a hebká na dotek. Maska obsahuje konopný, levandulový, olivový a rozmarýnový olej. Tento krok jsem si velmi oblíbila a střídám jej s klasickým čistěním pomocí gelu a následným dočišťováním tonikem.



Ať už si pleť čistím prvním nebo druhým postupem, tak po vyčištění následuje péče v podobě denního a očního krému. Další produkt, který si mě získal a já si jej totálně zamilovala je Havlíkova přírodní apoteka Bio Český krém, o kterém jsem psala už tady. Je to můj miláček, naprosto vyhovuje mé smíšené pleti, kamarádí se i s make-upem pod kterým nežmolkuje, zbytečně mi nemastí pokožku. A božsky voní po meduňce. Kromě té v jeho složení najdete rakytník, mateří kašičku, makový a slunečnicový olej, vitamín E. Už mám druhé balení a hodlám jej kupovat stále dokola.

Opět mám pro vás alternativu v podobě krému, který používám už delší dobu a střídám jej z výše zmíněným. Tou je Neutrogena Visibly Clear oil-free moistruriser. Je to nemastný hydratační krém, který neobsahuje žádné oleje, tudíž neucpává póry. Pokožku příjemně osvěží a probudí. Více o krému v tomto článku.

Nezbytnou součástí mé ranní péče je rovněž i oční krém, já používám Palmer´s Line Smoothing Eye Cream. Palmer´s je moje oblíbená značka, která má skvělé produkty a tento krém není výjimkou. Je z jejich řady Cocoa Butter Formula, kterou mám nejraději a jejíž produkty voní po kakau. Má krémovo-gelovou konzistenci, díky které se skvěle roztírá a vsakuje do očního okolí. Kromě kakaového másla obsahuje peptidy a retinol, čímž bojuje proti vráskám. Velice oceňuji jeho precizní aplikátor, díky kterému krém nanesu rovnou pod oči.


Tak a jsme na konci dnešního článku. Určitě se do budoucna těště i na update mé večerní péče o pleť a té speciální v podobě pleťových masek a peelingů.


Určitě mi dejte v komentářích vědět, jak vypadá vaše ranní péče o pleť, případně mi dejte tipy na vámi oblíbené produkty. Ráda se inspiruji.


pondělí 6. června 2016

3 kosmetické propadáky za poslední dobu

Na blogu pravidelně vídáte články o mých oblíbených produktech, ale o produktech, které mi nesedly se zmiňuji jen okrajově. A proto jsem se rozhodla dnes udělat recenzi na tři produkty, které mi v poslední době vůbec nevyhovovaly a dovolím si je dokonce označit jako propadáky.


eos krém na ruce Berry Blossom
Důvodem jeho nákupu bylo jeho netradiční balení a taky to, že velikostně se perfektně hodí do kabelky. Ale to je tak vše pozitivní, co o tomto krému můžu říct. Vůně je chemická, pro mě ničím nezajímavá a určitě z ní necítím avizované květy lesních plodů. A co je nejhorší, tak krém zdaleka není hydratační, naopak během chvilky po namazání mám pocit vysušených rukou a pokožka mě docela svědí a pálí. Na to, že krém nic neumí, tak je to docela drahá záležitost, v balení ho je 44 ml a pořídíte jej za cenu kolem 140 Kč. Tím, že krému je málo a už jsem něco z balení spotřebovala, tak ho zřejmě už dopotřebuji. Ale určitě si ho už nikdy nekoupím, to jsem si naprosto jistá.

eos balzám na rty Pomegranate Raspberry
Produkty značky eos mi prostě nejsou souzeny, protože ani jejich věhlasný balzám na rty si nezískal mé srdce. Vzhledem k tomu, jaké haló se kolem balzámu dělo, tak jsem na něj byla hodně zvědavá a jakmile se objevil v českých drogériích, tak jsem pro něj naklusala. A vůbec nechápu, proč jsou tak oblíbené. Za mě je to naprosto obyčejný, průměrný balzám na rty. Neshledávám na něm žádné benefity navíc kvůli kterým bych si ho měla opakovaně pořídit. Je pravda, že oproti jiným balzámům má unikátní balení, ale to je kupodivu podle mě na obtíž. Jednak je balzám příliš velký, nedám si jej například do kapsy u kalhot (vždy musím mít balzám na rty při sobě) a navíc mi ani nevyhovuje tvar samotného balzámu, není nad tyčinku, kterou precizně nanesete produkt na rty. O parfemaci platí to stejné co u krému na ruce, za mě je chemická. Balzám mám jako pohotovostní na stole u počítače, ale jakmile jej dopotřebuji tak poletí do koše a přes práh mého domova se už nedostane v žádném případě. Balzám má 7 g a cena se pohybuje kolem 150 Kč.

Yves Rocher Sérum Végétal vyhlazující čistící tonikum
Byť u YR pravidelně nenakupuji, tak většina jejich produktů, co jsem měla, mi seděla, což se bohužel nedá říct o tomto pleťovém toniku. Nemůžu striktně říct, že stojí za nic, ale co mi u tohoto produktu neskutečně vadí, tak je jeho konzistence. Tonikum má takovou vodově-gelovou konzistenci, tudíž se špatně vsakuje do odličovacího tampónku a mě potom přijde, že mi tonikum po pleti jen klouzá a nic s ní tím pádem  nedělá. A navíc z toho stejného důvodu i tonikum strašně rychle ubývá. Co se týče parfemace, tak s ní žádný problém nemám, ale kvůli výše zmíněného jsem jej poslala dále. Produkt má 200 ml a jeho cena v akci je 169 Kč.


Jaké produkty v poslední době zklamaly vás? A co eos produkty, máte/nemáte rády?

pátek 3. června 2016

Oblíbená kosmetika: Květen

Je skvělé, že díky nákupům a mým kosmetickým zásobám mám stále co objevovat. Během května jsem si oblíbila celkem sedm produktů, z nichž více jak polovina je z dekorativky. A to je na mě, milovníka pečující kosmetiky, opravdu vysoké číslo :-)



Urban Decay Naked palette
Paletku jste mohly vidět v květnových nákupech a já jsem z ní stále unešená a téměř žádné jiné stíny momentálně nepoužívám. Odstíny jsou krásné, jsou to barvy přesně podle mého vkusu, jejich pigmentace je bezchybná, na víčkách mi stíny vydrží celý den a neslévají se do čárek. Svého nákupu rozhodně nelituji a vy se můžete do budoucna těšit na podrobnou recenzi paletky.

Mary Kay minerální pudrový make-up
Nedávno jsem zjistila, že se tomuto produktu blíží jeho doba expirace a tak jsem jej zase začala více používat. No více, teď ani žádný jiný make-up nepoužívám :-) S tímto pudrovým make-upem jsem nadmíru spokojená, dělá přirozený finiš na pleti, ale přitom ji krásně sjednotí, vyhladí a často se mi stává, že mi okolí chválí mou pleť. Je to už mé druhé balení a určitě si jej pořídím znova. Pokud vás produkt zaujal, tak si určitě přečtěte podrobnou recenzi.

Deliplus Coral tvářenka
Tuto tvářenku ve šťavnatém korálovo-broskvovém odstínu jsem si přivezla z letní dovolené z Mallorky. Její odstín je překrásný a pomocí tvářenky moje jarní líčení získá na svěžesti a prozáření.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Když už jsem si koupila tak kvalitní stíny, tak si to žádalo i kvalitní bázi. A už chápu, proč tato báze od UD je tak oblíbená. Já ji mám v odstínu Original a stíny mi s ní vydrží celý den bez poškození a ztráty jejich intenzity. Doposud jsem používala jen levné báze, naposledy tu od Avonu, která je super, ale tahle je bombastická.



Missha Perfect BB Deep Cleansing Oil
K večernímu odličování make-upu momentálně používám tento odličovací olej, který má jemnou parfemaci. Produktu stačí nanést pár kapek, já olej do pleti vmasírovávám krouživými pohyby a poté jej smyji vlažnou vodou dolů. Pleť bez problémů odlíčí a olej ji zároveň zvláční, je příjemně hebká na dotek. Ve složení se nachází tea tree olej, dále olivový, makadamiový, slunečnicový, jojobový a hroznový olej.

Head&Shoulders šampon Apple Fresh
Po hodně dlouhé době jsem si koupila šampon od jiné značky než Bione, konkrétně tento jablečný proti lupám od Head&Shoulders. Moc šancí jsem tomuto šamponu nedávala a měla docela obavy z toho, aby mi příliš nemastil vlasy jako mi to dělá většina šamponů. Mile mě překvapil, vlasy mi vydrží dva dny svěží a kořínky se tak moc nemastí. A ta vůně jablek je úžasná, jen škoda že příliš dlouho nevydrží ve vlasech.

Naturalium sprchový gel Meloun
Cokoliv, co voní po melounu, tak to je moje :-) Tento sprcháč už mám doma delší dobu, ale pořádně používat jsem jej začala až teď, čím blíže jsme létu, tak mám tendenci používat produkty s tropičtějšími vůněmi. Se sprcháčem jsem spokojená, ale ty od Dermacol Aroma Ritual jsou prostě top.



To byli moji oblíbenci za květen a já budu ráda, když mi dáte v komentářích vědět, co jste si v poslední době vy oblíbily z kosmetiky. Pa.

středa 1. června 2016

Kosmetické nákupy a novinky: Květen

Tak dámy, otevřeně prohlašuji, že během května moje bankovní konto docela zaplakalo. Utrácela jsem jak nezřízená, pošta nestíhala doručovat balíčky. Ale omlouvá mě to, že jsem se mnoho měsíců držela na uzdě a více méně nakupovala produkty, které jsem skutečně potřebovala. Teď jsem se vyřádila a tak doufám, že na x měsíců dopředu mám zase vystaráno.



 A je to tady! Už i já jsem propadla kouzlu Naked paletek. Může za to Lou z Get The Louk, která koncem dubna na svém Instagramu uvedla slevový kód na 20% slevu při nákupu na oficiálních stránkách Urban Decay. Takže chápete, že jsem slevě nemohla odolat a konečně se rozhoupala a jednu ikonickou paletku si pořídila. Rozhodování pro mě bylo celkem jednoduché, nejvíce mě zaujaly odstíny z první "Nakedky" a také je nejvíce využiju. K paletce jsem přihodila ještě bázi pod oční stíny, čímž mám doma to nejdokonalejší combo k líčení očí. K nákupu jsem ještě dostala vzorky bází pod oční stíny a lesků na rty. Nákupu rozhodně nelituji, právě naopak, a klidně bych si s touto jedinou paletkou vystačila a ostatních se vzdala. Stíny jsou dokonalé, mají překrásné barvy, výbornou pigmentaci a neuvěřitelnou výdrž. Ani na bázi neshledávám žádné mínusy. Určitě se do budoucna těšte na podrobnou recenzi.



Rovněž jsem neodolala novým očním stínům Metallic Chic od E Style. Zatím nemohu soudit, jaká je jejich kvalita, protože jsem prozatím stíny jen swatchovala, holt "Nakedka" si mě tak získala, že momentálně po jiných stínech skoro vůbec nesahám. Ale věřím, že jejich čas přijde a já vám potom dám vědět, jestli stíny stojí za to. Do košíku jsem pak přihodila pár drobností v podobě rtěnky, tužky na oči a řasenky. Řasenku jsem už měla a je skvělá a z tužky na oči jsem taky odvařená, je krásně měkkoučká a máslová a na očích vydrží celý den. Jediná rtěnka mě moc nezaujala, tak uvidíme časem. 



Když jsem zjistila, že legendární oční stíny Colourpop jsou k dostání na e-shopu dekorativka.cz, tak jsem rovněž neodolala a už je cpala do virtuálního nákupního košíku. Před placením jsem ještě projela nabídku a přihodila k nim mou oblíbenou krémovou vlasovou masku od Bione, protože mi už dochází, potom pěkně barevné oční štětce za pár korun od Essence a Catrice Liquid Camouflage tekutý korektor, který je u nás v drogérii stále vyprodaný. Všechny věci zatím čekají na důkladné testování.



S kamarádkou jsme dělaly objednávku z e-shopu Havlíkova přírodní apoteka. Objednala jsem si svého miláčka Bio český krém, který je za mě tím nejlepším pleťovým krémem. Článek o něm jsem psala tady.  Dále jsem si koupila Bio ranní 3minutovou pleťovou masku, kterou jsem měla ve vzorečku a oslovila mě. V poslední době jsem si velmi oblíbila pleťové oleje, které na pleť aplikuji na noc, Bio makadamiový olej mě zaujal a tak jsem jej taky přihodila do košíku.



Kromě nákupů přes e-shopy jsem utrácela i v kamenných drogériích. Využila jsem kupóny ze slevové knížky z Dm drogerie a s velkou slevou si pořídila rozjasňující pero Lumi Magique od L´Oreál a slavné Color Tatoo od Maybelline. Musím říct, že Color Tatoo mě mile překvapily. Tím, že mám doma hlavně hnědé a bronzové oční stíny, tak jsem se rozhodla pro růžový odstín Pink Gold. Docela jsem měla obavy, jestli mi bude slušet, jestli v něm nebudu vypadat ubrečeně, ale mýlila jsem se. Stín obličeji dodává svěží nádech a jiskru v oku. Moc se mi líbí jeho snadná aplikace, když nestíhám a není čas si vyhrát s líčením očí, tak sáhnu právě po Color Tatoo a jen jimi přejedu po očním víčku a je hotovo.



 Během května jsem ještě jednou zavítala do Dm drogerie a po váhání si nakonec koupila Balea tělové želé s vůní máty a melounu. Doma mám velkou zásobu tělových mazadel, takže jsem ho vážně nepotřebovala, ale pořád mě lákalo vyzkoušet jeho zvláštní strukturu. A i jeho parfemace při rozhodování o koupi hrála velkou roli, protože cokoliv melounového zbožňuji. Želé opravdu moc pěkně voní a jeho textura bude super do parných letních dní. V poslední době jsem používala jednorázová holítka, ale protože už delší dobu mám doma i holítko Gillette Venus, tak jsem si po čase koupila náhradní hlavice a rozhodnutí nelituji, s jednorázovými holítky se to nedá vůbec srovnávat.



Do Rossmanna jsem šla s jasným cílem a to pro Essence olej na rty, se kterým jsem i odešla. Olejíček má příjemnou texturu a úžasnou medovou příchuť. Rozhodně jsem tam taky nemohla nechat L´Oreál Color Riche lak na nehty, který byl ve výprodeji za pouhou dvacetikorunu! A ten odstín je moc krásný. Odličovacích tampónků není nikdy dost, takže i tyto Isana tampónky se mnou šly k pokladně. 



Ani Drogerii Teta jsem neminula a šla jsem tam cíleně pro novou paletku od Gabriella Salvete ve variantě 01 Rose. V poslední době jsem nějak podlehla růžovým očním stínům a tato paletka je super v tom, že kromě růžových odstínů obsahuje i hnědé, bronzové, takže ideální pro mě. V akci mě paletka vyšla na 129 Kč, což je super. Musím říct, že mě paletka velmi překvapila svou kvalitou, a vy určitě očekávejte na ni recenzi. Protože mám moc ráda maxi odličovací tampónky, tak jsem zvědavá, jak obstojí tyto Ellie, což je privátní značka Teta drogerie. Freeman produkty mám moc ráda a v minulosti jsem je hojně používala. S blížícím se létem stoupá moje spotřeba tělových peelingů, tak jsem si koupila tento cukrový s granátovým jablkem, který byl v akci za nějakých 80 Kč.



 V květnovém čísle Ženy a život byl dárek v podobě cestovního balení Astrid hydratačního mléka na opalování. Jsem za něj moc ráda, protože to balení je skvělé na cesty.



 Stejně tak SebaMed hloubkově čistící pleťový toner byl přibalen k časopisu Cosmopolitan, už jsem jej zkoušela a musím říct, že krásně pleť čistí a osvěžuje. Posledním nákupem měsíce z drogerie byl MakeUp Revolution monostín. V akci mě vyšel na 30 Kč, je to odstín Mocha Love, který je v blogosvětě známý hlavně jako perfektní odstín na konturování. Dove Derma Spa samoopalovací mléko jsem dostala od své kamarádky, která o něm stále básnila. Zatím jsem jej nezkoušela, ale brzo se na něj chystám. Zatím můžu říct, že z tubičky mi voní, tak doufám, že nebude mít takový ten typický zápach samoopalováků, uvídíme.



PR zastoupení české značky Astrid mi zaslalo k testování balíček sluneční kosmetiky, který obsahoval opalovací krém, mléko, olej a hydratační mléko po opalování. Za produkty jsem moc ráda, protože tuto kosmetiku znám a v dětství nás mamka jejich krémy mazala. Produkty mi moc pěkně voní, momentálně je testuji a brzy bude recenze.



Ke konci měsíce mě překvapil nečekaný balíček od Avonu, který obsahoval novinkové laky na nehty s gelovým efektem, čistící gel a BB krém z řady Nutra Effects a krásnou paletku perleťových a růžových očních stínů. Zatím jsem párkrát zkoušela BB krém, který mi odstínem dokonale sedí a líbí se mi jeho rozjasňující efekt, akorát mi mastí pokožku, takže jej musím pořádně přepudrovat. Čistící gel jsem zkoušela jen jednou, ale po prvním vyzkoušení můžu říct, že mi nejspíš bude vyhovovat. Má příjemnou parfemaci. Dekorativní kosmetika zatím čeká na vyzkoušení.


Uf, a jsme na konci. Raději nechci vědět, kolik jsem během května utratila za kosmetiku. A to ani nemluvím o tom, že jsem během května nakupovala i dost oblečení :-) Do budoucna se těšte na recenze některých z produktů. Zajímá mě, jestli vlastníte nějakou z Naked paletek a jak jste s ní spokojené. A klidně se v komentářích podělte o svůj květnový nákup. Mějte pěkný den. Pa.