středa 13. ledna 2016

Saloos Argan Revital bio regenerační obličejový olej

Jak víte, tak produkty od Saloos mi velmi vyhovují a ráda zkouším nové. Co mám pravidelně ve své péči, tak to je regenerační pleťový olej. Už jsem měla růžový, levandulový a teď používám tento arganový.


Pro všechny tyto olejíčky platí, že perfektně vyživují pokožku. Nanáším jej na obličej na noc, v zimě, když je opravdu mráz, tak ho používám i ráno. Pokožka je hydratovaná, jemná na dotek, olej neucpává póry. A jako benefit navíc je pokožka provoněná nádhernou vůní. Ta parfemace je vskutku božská, to prostě musíte vyzkoušet!

Argan Revital regenerační obličejový olej je určenný pro všechny typy pleti.  Má zklidňující účinky na začervenalou a vysušenou pleť a je rovněž vhodný jako prevence proti předčasnému stárnutí pleti.

 Produkt se skládá z arganového,  jojobového a šípkového oleje, všechny jsou v bio kvalitě. Dále obsahuje 100% esenciální oleje, konkrétně růži, levanduli a lemon tea tree, a právě tyto vonné oleje stojí za tou skvostnou parfemací.

 Co se týče balení, tak lahvička je skleněná. Součástí balení je i praktické kapátko, kterým komfortně dostanete olej z balení a nakapete si přesný počet kapek oleje, jaký potřebujete. Produkt má 20 ml a pořídíte jej za cenu kolem 130 Kč.
 


Znáte tyto regenerační pleťové oleje? Co máte nejraději od Saloosu?

5 komentářů:

  1. Oleje Saloos mam rada a tenhle take, ale nemuzu pouzivat denne. I na moji suche pleti se pak zacnou delat pupinky.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos mám moc ráda.Taky používám pleťové oleje,momentálně bio šípkový.Za mě veliká spokojenost.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som pred pár dňami začala používať od Saloos Bio Arganový olej. Pred jeho použitím si prestriekam pleť vodou od Lush alebo Saloosu a olejíček vmasírujem. V rannom mrazivom vzduchu mi toľko nemrzne tvár a dokonca nebehám konečne cez deň s mastnou pleťou (T-zóna). Ešte to nejak musím vymyslieť s večerným mazaním, lebo nechcem dávať na noc arganový tiež. Ale ja to vymyslím (dúfam :-))

    OdpovědětVymazat
  4. kozmetiku saloos mam velmi rada, tento olejcek je ale na moju zmiesanu plet az moc mastny a zle sa vstrebava. po naneseni na noc mam tvar aj rano mastnu, preto ho momentalne pouzivam len na masaz tehotenskeho bruska :) tam je vyborny. vonia ale krasne a plet zvlacnuje

    OdpovědětVymazat