neděle 23. března 2014

Printic

Ráda se koukám na fotky z dovolené, čas od času si je s přítelem prohlížíme a vzpomínáme na zážitky a lidi, které jsme tam potkali, dokážeme takto strávit i hodiny. Proto jsem uvítala možnost vyzkoušet aplikaci Printic, prostřednictvím které si můžete objednat fotky ve formátu polaroidek. V bytě máme spoustu zarámovaných fotografií z dovolené a teď k nim přibudou i tyto polaroidky, kterými si zkrášlíme naši novou pracovnu.


Více o aplikaci se dozvíte na stránkách www.printicapp.com, stáhnete si ji do svého chytrého telefonu a můžete vybírat a tvořit polaroidky. Fotky vybíráte buď přímo ze svého mobilu, případně se v aplikaci přihlásíte ke svému Facebooku nebo Instagramu. Je to strašně jednoduché. K polaroidkám můžete přidávat text, v obálce se může také nacházet vzkaz, například pokud chcete fotky poslat někomu ze známých.


Co je úžasné, tak na své fotografie se nemusíte těšit dlouhé týdny, z Francie k Vám připutují za pouhé tři dny!!! Fotky přijdou zabalené v klasické bílé obálce, ve které se ukrývá malá roztomilá oranžová obálka s polaroidkami. Přijde mi to i jako pěkný a hlavně nápaditý dárek pro přátele. Můžete jim rovnou domů poslat nějaké povedené momentky třeba z poslední party:-)


Už jste Printic zkoušely? Co na to říkáte? Já to hodnotím jako skvělý nápad a určitě si přes aplikaci ještě nějaké printíky objednám.

2 komentáře:

  1. printic som už davnejšie mohla vyskušať:)) ale fotky su krasne pekne zdokumentovane dovolenky pači sa mi to:))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, zamilované fotografie! Děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat