čtvrtek 22. srpna 2013

got2b Volumania tužidlo ve spreji pro objem

Krásný den všem! Dneska bych Vám ráda představila jeden božsky vonící vlasový produkt od got2b, který mi byl zaslán od Schwarzkopf k testování.


Na začátek bych ráda podotkla, že stylingové přípravky používám opravdu sporadicky. Jednak vlasy většinou nosím stažené, takže nemám potřebu používat gely či tužidla na vlasy a přiznám se, že to ani s těmito přípravky moc neumím a nemám nervy na to vlasy fénovat, kulmovat, natáčet. A navíc mé vlasy jsou už příliš dlouhé, takže efekt není tak vidět jako na krátkých vlasech. Takže jsem přípravek přenechala své mamči, která má krátké vlasy. Mamka používá tužidla ve spreji denodenně, takže ona je ta správná "testerka", která jej dokáže podrobně otestovat a tento výrobek ocenila.

got2b Volumania se pyšní označením první pěna ve spreji a opravdu aplikátor je sprejový a ne takový ten klasický, který tužidla mají. Díky aplikátoru lze pěnu aplikovat rovnou ke kořínkům a nebo si pěnu můžete vstříknout do dlaní a poté aplikovat na vlasy. Pěny stačí opravdu málo, rychle nabyde na objemu.


Nakonec jsem pěnu také párkrát vyzkoušela na své vlasy, může za to ta božská melounová vůně přípravku. Většinou mají tužidla typickou kadeřnickou vůni-nevůni, ale tento produkt opravdu krásně voní. Dle mamčin slov i plní svou funkci, tedy dodá vlasům objem od kořínků. Mamča je s pěnou moc spokojená a říká, že její parfemace jí vždy zpříjemní ráno:-)

Znáte tuto Volumania pěnu s push up efektem?

Žádné komentáře:

Okomentovat