čtvrtek 8. září 2011

Novinky a tipy: Září

Ve dnech 9.-11. září 2011 po celé ČR probíhá nákupní horečka Dny Marianne. Během těchto tří dní můžete nakoupit oblečení, kosmetiku, nábytek a další se slevami až 50 %, vybrané obchody nabízejí různé dárky k nákupu. A ke každému nákupu dostanete textilní tašku Marianne. Také máte možnost v promostanech v Praze a Brně získat za 5 účtenek od nákupů originální náhrdelník, objednat si předplatné Marianne a Marianne Bydlení se slevou a dárkem k předplatnému (kosmetika Lancome nebo iontový fén Zepter). A pokud budete své nákupy platit prostřednictvím Lady karty, získáte za každý nákup ještě 3% slevu navíc. Slevové kupony naleznete v Marianne a Marianne Bydlení. 

zdroj: www.google.com


Již podruhé se bude v Praze konat "akce", která jistě potěší všechny fashionmaniaky:) 24.- 25. září 2011 v Pařížské ulici proběhne Prague Fashion Week. Přehlídky se budou konat na jednom z nejdelších mol ve Střední Evropě. Kromě českých a zahraničních návrhářů se můžete těšit i na prezentace mladých začínajících designérů. Více informací zde.


17.-18. září 2011 se v Pražské tržnici v Praze 7 koná "festival jídla" Foodparade, který bude mít opravdu bohatý program - barmanské show, besedy s odborníky, ochutnávky, kurzy vaření, soutěže...V rámci vstupenky máte také možnost ochutnat jídla a nápoje. Více informací zde.


Pokud Vás zajímají trendy v líčení podzim/zima a další beauty novinky, tak určitě navštivte 12. mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životní stylu World of Beauty & Spa 2011, který se koná 30. září až 1. října 2011 v O2 Aréně v Praze-Vysočanech. Kromě trendů v líčení zde můžete shlédnout kadeřnickou show, mistrovství ČR v make-upu a nail designu a zúčastnit se různých soutěží. Více informací a program zde.

zdroj: www.google.com


V rámci projektu Česko se hýbe můžete v sobotu 17. září 2011 navštívit některá z fitness center, sportovních a tanečních studií, kde budou probíhat dny otevřených dveří a Vy si tak můžete vyzkoušet různé sporty. Seznam center, kde akce probíhá zde.

zdroj: www.google.com


Nejnovější hitovkou jsou tzv. digitální časopisy. A proč jej mít? Ušetříte až 70% na předplatném, máte ho pořád u sebe a nepronese se Vám v kabelce, šetříte životní prostředí... Další důvody proč jej mít a vybrané tituly časopisů najdete zde.


V rámci 100. výročí kosmetické značky Nivea máte možnost ve vybraných obchodních centrech po celé České republice navštivit Studia péče Nivea, kde Vám odborný personál zdarma zanalyzuje stav Vaší pokožky a vlasů, poradí Vám s vhodnými produkty péče. Doporučené produkty si můžete na místě vyzkoušet a také si domů odnést vzorečky na vyzkoušení. Seznam nákupních center, kde se budou nalézat Studia péče najdete zde.


V těchto dnech slaví své narozeniny Panny (23. 8. - 22. 9.), o kterých se říká, že jsou spolehlivé, praktické, mají rády vše dokonalé a nesnáší nepořádek. Jejich jednání často působí až pedantsky. Panny se zajímají hlavně o materiální stránku života, chtějí se cítit zabezpečeně a bezpečně. Lidé narození v tomto znamení jsou často workoholiky, neboť jsou přesvědčeni, že nikdo za ně práci tak dobře neudělá, jako ony samotné.

Panna a zdraví
Znamení Panny jsou astrologicky přiřazena střeva. Co se týče zdraví, jsou Panny velmi úzkostlivé, neustále se pozorují a spatřují na sobě různé choroby, i přesto, že o své zdraví dobře pečují. Panny mají sklony k nervovému napětí, s čímž souvisí také časté žaludeční neurózy.
Vhodné potraviny pro Panny: mořské ryby, sýr, jogurty, mrkev, špenát, kopr, pomeranče, broskve, ostužiny, ovesné vločky, rýže, sója, pohanka.

Panna v roce 2011
V letošním roce mají Panny dostatek energie na to, aby mohly realizovat to, o čem dosud jen snily. Během roku Vám vstoupí do života někdo nový, tento člověk probudí vaše skryté schopnosti.


Produkt měsíce
Momentálně je pro mě číslem jedna parfém Art by Masaki od Masaki Matsushima. Vlastně všechny vůně od této značky mi neskutečně voní. Tento parfém mi voní po švestkách a evokuje ve mě podzimní sběr zralého ovoce:)
hlava - bergamot, japonská švestka, karambola,
srdce - sakura, čajové růže, len,
základ - cedrové dřevo, pižmo
A moc se mi líbí jednoduchost a čistota flakonu.

zdroj: www.parfemy-atrativo.cz


Outfit měsíce
Moc se mi líbily šaty od Dolce&Gabbana, které si na předávání cen MTV Video Music Awards 2011 oblékla těhotná Beyonce. A ty náušnice...paráda!

zdroj: www.socialitelife.com


Blog měsíce
Momentálně je mým nejoblíbenějším blogem blog Kockandy. Jeho autorka Andy je mladá, sympatická slečna, která miluje módu, kosmetiku... Moc se mi líbí její outfity a to, že Andy není žádná vyzáblá kost, ale holka s krásnými ženskými tvary. Své hravé outfity okořeňuje šmrncovními doplňky. Taktéž píše posty o kosmetice. Jo, a překrásně se maluje, to jak si umí namalovat tak precizní linky nepřestanu nikdy obdivovat a závidět jí její um:) Tento blog určitě stojí za sledování!!!

zdroj: www.kockandy.blogspot.com


5 komentářů:

  1. na Marianne jdu zítra,doplnit zásoby :D a Kockandy mám taky moc ráda! =)

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle tvoje články jsou výborné :) na dny Marianne se chystám v sobotu, už mám naplánované co si koupit, takže se těším ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy,zrovna jsem na svem blogu dokoncila podobny clanek, ale jde teda jen o akce a tipy v drogerkach. Na fashin weekend se chystam, ale nejak nechci mit prehnane ocekavani, loni to pry zas tak uzasne nebylo...

    OdpovědětVymazat
  4. Čtu si tvůj post a najednou vidím sebe :D,moc děkuji,že se ti můj blog libí ! Mě u tebe zas baví tipy,které dáváš :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kockandy: Není zač:) A mě zase baví Tvůj blog:-D

    OdpovědětVymazat